Over ons

Onze reis begon met een visie:

Een visie om comfort te brengen in elke omgeving en om mensen te helpen genieten van een gezonder binnenklimaat. 

 

Al meer dan 15 jaar specialiseren wij ons in het aanleveren van hoogwaardige oplossingen op het gebied van klimaatbeheersing. Van het ontwerp en de installatie van geavanceerde HVAC-systemen tot het onderhoud en de reparatie ervan. Wij streven naar perfectie in alles wat we doen. Hierbij staat de wens van onze klanten centraal.

We zijn meer dan alleen een Twents
bedrijf:

We zijn een hechte groep collega’s van 17 getalenteerde professionals die gedreven worden door dezelfde passie voor klimaattechniek. 

 Samen vormen wij een team dat zich inzet voor excellentie, teamwork en continue groei. Naast hard werken vinden wij het belangrijk om successen te vieren. Dit vind je bij SuperKlima terug in de jaarlijkse BBQ, de vrijdagmiddagborrels en de leukste teamuitjes.

Of je nu net begint aan je carrière of een doorgewinterde professional bent, bij SuperKlima ben je van harte welkom. Wij bieden een stimulerende werkomgeving waarin je je talenten kunt ontplooien, nieuwe vaardigheden kunt ontwikkelen en kunt bijdragen aan uitdagende projecten bij toonaangevende opdrachtgevers.

Dus: sluit je aan bij SuperKlima en word onderdeel van een leuk team dat de wereld van klimaattechniek vormgeeft! Samen bouwen we aan een comfortabelere en duurzamere toekomst.

Werken bij Superklima

Laten we samen bouwen aan het perfecte binnenklimaat!

Sollicitatieformulier